Hoe kunnen we je helpen? Vraag het ons.

Zoeken

Vul hierboven je vraag in en doorzoek de support site. 

Of browse door de verschillende onderwerpen en leer meer over Share-board.

HOU OVERZICHT MET HOOFD EN SUBTEAMS.

Als je met een Share-board team start, dan maak je vanzelf een hoofdteam aan. Daaronder kan je subteams aanmaken. Degene die het subteam aanmaakt wordt vanzelf beheerder van dat subteam. Als beheerder van het hoofdteam hou je uiteindelijk controle, want alle subteams worden uiteindelijk via het hoofdteam betaald. Er komen dus geen rekeningen per subteam.

Een subteam kan je gebruiken om met een deel van je team aan een specifiek project te werken. Ook kan je samenwerken met externen in je sub-team.

Iedereen uit je team kan een subteam aanmaken en er zijn geen extra kosten aan verbonden. Je betaalt voor elk teamlid maar één keer op hoofdteam niveau, ongeacht het aantal subteams waarin het teamlid deelneemt.

Tip:

Het handigst is om eerst alle leden van je vereniging of alle medewerkers van je organisatie uit te nodigen in je hoofdteam. Dit hoofdteam kan je gebruiken als primair ‘communicatie-team’ voor informatie en nieuwtjes die voor iedereen gelden. Als iedereen in dit ene hoofdteam zit, kan je vervolgens beginnen met subteams aan te maken. Ook kan je teamleden uitnodigen zelf subteams aan te maken. Deze subteams kunnen gebruikt worden voor commissies, afdelingen, projecten etc.


Lees hier hoe je een subteam aanmaakt in Share-board. 

Was de uitleg helder?

Was de uitleg helder?

Ja!
Ja!
Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Vertel het ons
E-mailadres *
Pagina
Was de uitleg helder?