Hoe kunnen we je helpen? Vraag het ons.

Zoeken

Vul hierboven je vraag in en doorzoek de support site. 

Of browse door de verschillende onderwerpen en leer meer over Share-board.

WAT GEBEURT ER ALS JE LANGERE TIJD JE TEAM NIET GEBRUIKT?

Als je je team langere tijd niet gebruikt, maar er staat genoeg saldo op je account, dan blijft je team gewoon bestaan. Er gebeurt pas iets zodra je saldo negatief wordt.


Als je saldo negatief wordt, dan krijg je op het moment van negatief worden (op de 1e van de maand) een e-mail met het verzoek om het saldo aan te vullen.


Waardeer je het saldo na de eerste melding niet op, dan krijg je de volgende maand weer een e-mail met het opgelopen negatieve bedrag. Bij de derde keer achter elkaar negatief - je hebt dus 2 kalendermaanden om het saldo positief te maken - wordt je team, inclusief alle subteams, verwijderd. Lees hier hoe je je saldo opwaardeert.


Als je team verwijderd is, kan het binnen 6 maanden nog terug geplaatst worden. Dit kan alleen tegen betaling van het opgelopen negatieve saldo plus de kosten voor het terugzetten (150 euro incl. BTW). Neem hiervoor contact op met Share-board via info@share-board.nl of bel tijdens kantooruren met 085 210 46 60.

Was de uitleg helder?

Was de uitleg helder?

Ja!
Ja!
Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Vertel het ons
E-mailadres
Pagina
Was de uitleg helder?