Hoe kunnen we je helpen? Vraag het ons.

Zoeken

Vul hierboven je vraag in en doorzoek de support site. 

Of browse door de verschillende onderwerpen en leer meer over Share-board.

HOE VERWIJDER IK MIJN TEAM?

Als beheerd kan je een team en alle inhoud verwijderen. Let op: dit is onomkeerbaar. Mocht je per ongeluk een team hebben verwijderd, dan kan je Share-board contacteren om het team terug te zetten. 

  • Selecteer het team dat je wilt verwijderen.
  • Klik daarna rechtsboven op het menu-icon (tandwieltje). Het instellingenmenu opent zich.
  • Kijk in de tweede kolom Teaminstelingen en klik op: Team verwijderen.
  • Klik onderaan op de blauwe knop: Team verwijderen.
  • Er zal nu tweemaal om een bevestiging gevraagd worden
  • Na het bevestigen zal het team direct verwijderd worden. 


Het verwijderen van hoofd- en subteams

Als je een hoofdteam met subteams wilt verwijderen, start je met het verwijderen van alle subteams. Elk subteams kan worden verwijderd op dezelfde manier als hierboven beschreven. Pas wanneer een hoofdteam geen subteams meer heeft kan ook het hoofdteam worden verwijderd.

Was de uitleg helder?

Was de uitleg helder?

Ja!
Ja!
Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Vertel het ons
E-mailadres
Pagina
Was de uitleg helder?