Hoe kunnen we je helpen? Vraag het ons.

Zoeken

Vul hierboven je vraag in en doorzoek de support site. 

Of browse door de verschillende onderwerpen en leer meer over Share-board.

WAT IS LOGGING?

Alle aanpassingen, toevoegingen en verwijderingen, die door de teamleden in een team worden gedaan, worden vastgelegd in een bestand, een log.


Het loggen is in eerste instantie bedoeld voor 'high secure' activiteiten zoals voor de zorgsector, maar deze functie kan gebruikt worden door alle teams. Je kan zo precies nalopen welke informatie er is uitgewisseld binnen je team. Logging is ook een aspect voor informatiebeveiliging overeenkomstig ISO27001 en NEN7510. Share-board maakt het zo makkelijker te voldoen aan de informatiebeveiligingsnormen.


Een log-bestand kan op elk moment worden gedownload door alle teamleden. Logging kan niet worden uitgezet. De logs kunnen niet worden verwijderd. Logs werken in alle teams, dus ook subteams. De log bestanden kunnen alleen door de teamleden worden gedownload en ingezien.


Alleen team-mutaties worden gelogd. Persoonsgerelateerde mutaties - zoals wachtwoord, inlogcodes en Mijn Profiel-informatie - worden NIET gelogd.


Logging is geactiveerd sinds release 4.3.2 (augustus 2016). Voor content van teams die eerder zijn gestart, bestaan dus geen logs.


Lees hier hoe je een log bestand inziet. 

Was de uitleg helder?

Was de uitleg helder?

Ja!
Ja!
Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Niet helder? Geef ons een tip of stel een vraag.

Vertel het ons
E-mailadres
Pagina
Was de uitleg helder?